Yhdistyksemme toiminta on monipuolista. Yhdistys pyrkii hoitamaan slovakiancuvac-rodun asioita Suomessa. Jakaa tietoa rodusta ja puolustaa sen oikeuksia, sekä tietysti edistää puhdasrotuisten slovakiancuvacien jalostusta.

Yhdistys on myös jäsenenä Salpausselän Kennelpiirissä ja Suomen Seurakoirayhdistyksessä

Jäsenilleen yhdistys toimittaa Meidän cuvac -lehteä, joka on avoin foorumi jäsenten jutuille ja yleiselle keskustelulle meitä kaikkia kiinnostavista asioista. Myös tietoa nimenomaan slovakiancuvaceja koskevista asioista ja yleensä koirista julkaistaan aina kun sopivaa materiaalia löytyy. Yhdistykselllä on myös oma FB-ryhmänsä, johon kuuluminen ei edellytä jäsenyyttä: https://www.facebook.com/groups/cuvacFI/Slovakianpaimenkoirayhdistys järjestää jäsenilleen myös tapahtumia vuosittain ja yhdistyksen jäsenet järjestävät myöskin tapahtumia toisilleen.

Myös uudet ideat toimintamme kehittämiseksi ovat tervetulleita! Lähetäthän meille ideat, risut & ruusut sekä kaiken muun sähköpostilla osoitteeseen slovakianpaimenkoirayhdistys@gmail.com. Hallitus käsittelee jatkuvasti kokouksissaan saapuneita viestejä.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut 2022
Varsinainen jäsen 30 euroa
Perheenjäsen 10 euroa
Linkkimaksu 15 euroa

Kerrothan maksun viestikentässä mitä ja kenestä maksat. Samoin, jos maksat linkkimaksun, niin lähetäthän haluamasi tiedot yhdistyksen sähköpostiin.

Maksutiedot saat vastausviestissä.

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea alla olevalla lomakkeella. Hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksessaan joka kuukauden toinen keskiviikko.